När anrika Park Avenue Hotels restaurang och bankettsal skulle helrenoveras och öppna upp i en ny skepnad, under krögaren Stefan Karlssons ledning, gav det oss en möjlighet att ge nytt liv åt ett stycke genuin kulturhistoria. Hotellet, som ritades av Nils Einar Eriksson, har varit den naturliga mötesplatsen för både Göteborgare och tillfälliga besökare sedan 1950-talet. Okidoki har under 2017 tagit fram ett nytt inredningskoncept för en klassisk krog och ritat fast inredning, möbler och belysning.

Det nya restaurangkonceptet som skapades heter At PARK och ligger i hotellets bottenvåning med utblick mot Kungsportsavenyn. Restaurangen består av fem olika matsalar – bar, chambre séparée, restaurangmatsal, köksmatsal samt bankettsalen – har plats för över 400 gäster och serverar även Park Avenues hotell- och konferensgäster.

Hotellets starka koppling till stadens kulturliv, med konstmuseum och konserthus runt hörnet, är synlig på väggarna i form av Peter Apelgrens skisser och målningar. En tradition som hängt med från Evert Taube som 1958 fick uppdraget att dekorera väggarna i hotellets stora balsal.

Målet med At PARK har varit att skapa en klassisk restaurangmiljö som känns tidlös och som ska hålla en lång tid framöver. Vi har genomgående använt oss av gedigna material som ekparkett i fransk läggning, marmor, kalksten och specialritade träpaneler som pryder lokalens väggar och fasta inredning.

Restaurangen består av fem olika matsalar – bar, chambre séparée, restaurangmatsal, köksmatsal samt bankettsalen – och har plats för över 400 gäster.