Vi söker inrednings­chef

OKIDOKI är en fullservicebyrå som flyttar gränser med arkitektur. Vi arbetar med formgivning i hela skalan från stadsutveckling till inredning, samtidigt som vi tar ställning för det vi tror på. Med samhällsförståelsen som ett konkurrensmedel arbetar vi i gränssnittet mellan moral och design.

”Nu söker vi en inredningschef som vill skapa en bättre, snyggare och roligare värld tillsammans med oss.”

I din roll förväntas du äga marknadsområdet inredning såväl internt som externt. Det innebär att du kommer att vara tongivande i att sätta strategier för hur OKIDOKI kan förvalta och växa inom den starka position som kontoret redan har inom inredning. Hur detta görs är du i allra högsta grad med och påverkar. Rollen innebär också ledarskap för i dagsläget ett tiotal personer samt att du är med och tydligt präglar bolagets affär, såväl inom inredning som totalt. Du kommer att ingå i en omgivning med stödresurser såsom bl.a. VD, kontorschef, ekonomicontroller och övriga studiochefer.

Design är en del av ditt DNA och en förutsättning för att kunna skapa den eftersträvade positionen. För dig är det naturligt att utmana såväl konventioner som kunder och kollegor. Naturligtvis samexisterar detta med affärsorientering och projektledaregenskaper som skapar driv framåt.

I denna rekrytering samarbetar OKIDOKI med Caminero och såväl din intresseanmälan som ev. frågor skickar du så snart som möjligt till stefan@caminero.se.