MEDVERKANDE ARKITEKT till studio Samhällsfastigheter

STUDIO SAMHÄLLSFASTIGHETER söker medverkande arkitekt med minst 2 års erfarenhet.

Vill du vara med och bygga en bättre, vackrare och roligare värld tillsammans med oss? Just nu har vi flera spännande karriärmöjligheter, inte minst inom samhällsfastigheter där vi nu söker en medverkande arkitekt.

OKIDOKI har ett starkt innovationsvarumärke inom arkitektur och en framgångsfaktor för oss är att vi lyckats förena en formstark tradition med sociala frågor och en grön omställning. För att kunna ta OKIDOKI:s studio för samhällsfastigheter till nästa nivå behöver vi bli fler arkitekter som älskar att arbeta med lärandemiljöer och andra viktiga samhällsfunktioner.

Stat, kommuner och regioner står idag inför stora utmaningar med växande befolkning och allt fler yngre och äldre i behov av välfärdstjänster. Vi ser redan stora behov av utbyggnad av förskolor, skolor, brandstationer, ridanläggningar och äldreboenden.

Vi söker nu dig som vill vara med och skapa vacker arkitektur inom samhällsfastigheter som berör människor på djupet. Som medverkande arkitekt hos oss kommer du att få jobba i uppdrag från tidigt skede till färdig byggnad. Vi har idag en mix av uppdrag inom privat och offentlig affär och arbetar främst längs västkusten men har även uppdrag i Stockholmsområdet. Som enskild studio består samhällsfastigheter idag av en erfaren grupp om fyra arkitekter.

VI SER ATT DU:

  • har ett brinnande intresse av att arbeta med just samhällsfastigheter
  • har masterexamen i arkitektur
  • har minst 2 års erfarenhet av arbete på arkitektkontor
  • är idérik och har en dokumenterat god gestaltningsförmåga
  • har erfarenhet av projektering i Revit
  • har kunskap i SketchUp och Adobe-programmen
  • är initiativrik, flexibel, noggrann, lyhörd och prestigelös i sitt arbete
  • tycker om att arbeta i team och samtidigt har förmågan att arbeta självständigt med tydliga arbetsuppgifter

Passar du för rollen är du välkommen att söka tjänsten och vara med att skapa nästa generations vackra Okidokiprojekt.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Skicka din ansökan till jobb@okidokiarkitekter.se, ange i ämnesraden vilken tjänst du söker och till vilken studio. Sista dag för ansökan är den 18 april.

Vi vill att du bifogar din portfölj och det ska framgå vad du har bidragit med i respektive projekt och vilken roll du har haft. För oss är det viktigt att veta vad just du är bra på och vad du kommer att bidra med för att utveckla Okidoki.

Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Tack för att du funderar på att söka dig till oss och hoppas att vi får möjlighet att träffas!