LIISA NY STUDIOCHEF FÖR URBAN DESIGN

Liisa Gunnarsson Kriegelsteiner (planarkitekt) blir ny studiochef för affärsområdet Urban Design på OKIDOKI. Liisa är en mångårig medarbetare och ett välkänt ansikte för flera av våra kunder. Som studiochef kliver hon nu fram för att arbeta ännu mer fokuserat med att skala upp och förtydliga Okidokis position inom ett av våra starkaste affärssegment. Samtidigt som Liisa nu tillträder som studiochef börjar även en annan av studions mest erfarna medarbetare, Martin Nordahl, att arbeta i sin nya roll som stadsbyggnadsstrateg. Martin är redan idag senior rådgivare åt flera kunder i större strategiska stadsutvecklingsprojekt.

Martin Nordahl och Liisa Gunnarsson Kriegelsteiner.

LIISA, VAD SER DU FRAM EMOT I DIN NYA ROLL PÅ OKIDOKI?
– Jag ser fram emot att få leda och stärka kontorets kompetens genom att utveckla vår studio för stadsutveckling. Med fler parallella projekt i olika skalor och skeden sker ett naturligt kunskapsbyggande både för oss som jobbar med projekten och även projekten emellan. Det är en styrka att vara diversifierad och ha olika perspektiv. Detta är något jag vill stärka.

VAD KAN VI VÄNTA OSS FRÅN STUDION I FRAMTIDEN?
– Efter flera betydelsefulla stadsutvecklingsprojekt har vi som kontor stor potential att utveckla området Urban Design. En del av den utvecklingen är att vi nu definierar vårt erbjudande i en specialiserad studio. Urban design är grundläggande för allt vi bygger och planerar. Nästan alla samhällsfrågor berörs på något sätt när vi planerar och formar våra städer, infrastruktur, platser och bostadsområden. Därför måste vi hela tiden lära nytt, och ibland lära om. Men framför allt i samtal med våra kunder, deras målgrupp och med staden, fortsätta utveckla och forma våra urbana rum.

Har du frågor till Liisa når du henne på 0708-670195,
liisa.gunnarsson@okidokiarkitekter.se. Martin når du på 0733-768423, martin@okidokiarkitekter.se.