Vi söker studiochef för stadsplanering

OKIDOKI är en fullservicebyrå som flyttar gränser med arkitektur. Det innebär att vi arbetar i hela skalan från stadsutveckling till inredning samtidigt som vi tar ställning för det vi tror på. Med samhällsförståelsen som ett konkurrensmedel arbetar vi i gränssnittet mellan moral och design.

”Till huvudkontoret i Göteborg söker vi nu dig som vill leda utvecklingen och stärka Okidokis position inom stadsplanering.”

Okidokis ambition är att expandera sektorn stadsplanering med nya kundkontakter och marknader. Denna rekrytering är en del av ett strategiskt ställningstagande för företaget att växa strukturerat och målmedvetet inom respektive affärsområde. I rollen som studiochef förväntas du äga marknadsområdet stadsplanering såväl internt som externt. Det innebär att du kommer att vara tongivande i att sätta strategier för hur Okidoki kan förvalta och utveckla den starka position som kontoret redan har inom detta område. Som studiochef kommer du att ingå i en omgivning med stödresurser såsom bl.a. VD, kontorschef, ekonomicontroller och övriga studiochefer.

Vi värdesätter goda ledaregenskaper då din roll innebär att leda andra i arbete och personalansvar för i dagsläget ett tiotal personer. Din utbildningsbakgrund är förmodligen som fysisk planerare, planeringsarkitekt, samhällsplanerare eller arkitekt. Vi söker en stadsplanerare med kunskap och vilja att rita täta, gröna och blandade stadsrum. Erfarenhet av kommunal planering kan vara meriterande, men är inte ett måste. Däremot ser vi att du har erfarenhet av struktur- och detaljplanering, mark- och exploateringsfrågor samt hållbarhetsfrågor inom samhällsbyggandet.

Idag får vi uppdrag både genom ramavtal och offentliga upphandlingar men inte minst genom våra stora kontaktnät i den privata sektorn. Vi arbetar både med de största fastighetsägarna och de mindre utvecklarna. Våra marknader är främst i Göteborgs- och Stockholmsregionen, men vi är verksamma även på andra platser runt om i landet.

ANSTÄLLNINGEN
Anställningsform: Tillsvidareanställning, chef med personalansvar
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående enligt överenskommelse
Placering: Huvudkontoret i Göteborg

Ansökan
Har du frågor kring denna rekrytering så tveka inte att kontakta Rickard Stark som är kreativ chef och grundare på Okidoki. Vi ser fram emot din ansökan och vill ha den via mail senast den 23:e februari.

stadchef@okidokiarkitekter.se
0736 – 22 72 00