Inredning

VASA­KRONAN

Vasakronans regionkontor i Göteborg är en aktivitetsbaserad arbetsplats – en komplett så kallad clean desk-lösning skräddarsydd för just Vasakronans arbetssätt. Här jobbar man inte vid fasta skrivbord utan väljer den arbetsplats som passar bäst för stunden. Vårt uppdrag har omfattat hela ansvarskedjan för såväl ombyggnation, koncept och inredning av den 1100 m² stora kontorslokalen.

Arbetsmiljöerna är utformade med trädgårdens solblekta färger och grönska i åtanke. Material som trä, metall och olika sorters glas kombineras med grafiska mönster som förstärker konceptet. Såväl fast som lös inredning, såsom möbler och armaturer, har specialdesignats och producerats specifikt för Vasakronan.

Vinnare av Ung Svensk Arkitektur 2015!

Vinnare av Ung Svensk Arkitektur 2015!

Vinnare av Ung Svensk Arkitektur 2015!

”Ett tydligt svar på hur en aktivitetsbaserad arbetsplats kan organiseras med stora kvaliteter både i arbetsmiljö och i estetiska värden.” Ur juryns motivering. Vinnare av Ung Svensk Arkitektur 2015.
Vasakronans kontor i Göteborg är en grön oas mitt i Nordstans myller. Hammockar, solblekta färger och gröna växter skapar en harmonisk trädgårdskänsla.