Vi söker arkitekter!

Till vårt göteborgskontor söker vi för närvarande flera arkitekter och/eller inredningsarkitekter till tre av våra affärsområden. Läs nedan och sök senast den 15 februari!

Affärsområde Bostad

Hej! Våra uppdrag inom bostäder ökar och vi söker nu dig som vill vara med och utveckla både dig själv och Okidoki inom kategorin Bostad. Du kommer under stor frihet att arbeta med ett etablerat varumärke i gränssnittet mellan hållbarhet och design. Du är formsäker, strukturerad och är nyfiken på allt från regler till bostadspolitik – erfarenhet av miljöcertifiering är ett plus. Sök snarast (eller senast) den 15:e februari till vårt kontor i GBG. Maila till jobb@okidokiarkitekter.se och skriv ”Bostad 2019” i ämnesraden.

Vi söker dig som arbetar i Revit:
Handläggare (5 år), uppdragsansvarig, medverkande

Affärsområde Lärandemiljöer

Till kontoret i Göteborg söker vi nu dig/er som älskar att arbeta med skolor. Vi har flera nya härliga uppdrag och rekryterar nu formsäkra arkitekter som vill vara med och utveckla kategorin Lärandemiljöer. På Okidoki kommer du att ingå i en öppen miljö med högt i tak och go stämning. Välj glädjen och sök snarast (eller senast) den 15:e februari. Maila till jobb@okidokiarkitekter.se och skriv ”Skola 2019” i ämnesraden.

Vi söker dig som arbetar i Revit:
Handläggare (5 år), uppdragsansvarig, medverkande

Affärsområde Kontor

Okidoki söker nu arkitekt och/eller inredningsarkitekt för våra uppdrag inom vårt affärsområde Kontor. Som arkitekt är du kreativ och självständig och har erfarenhet inom flexibla arbetsplatser. Vi söker en formdriven medarbetare som tar ansvar och älskar att arbeta med människor. Hos oss ingår du i en kreativ miljö med en go stämning. Sök snarast (eller senast) den 15:e februari till vårt kontor i GBG. Maila till jobb@okidokiarkitekter.se och skriv ”Kontor 2019” i ämnesraden.

Vi söker dig som arbetar i Revit:
Handläggare (5 år), uppdragsansvarig, medverkande