Alla vill vara inne!

OKIDOKI satsar vidare på att bli den dominerande inredningsaktören i Sverige och rekryterar Hanna Bolin som studiochef för inredning.

Hanna kommer närmast från Kanozi, där hon har varit med och utvecklat inredningsavdelningen - inte minst genom arbete med flera större kontorsprojekt. Uppdraget för Hanna Bolin blir att öka antalet uppdrag inom kontors- och hotellmarknaden i Stockholm, Göteborg och Malmö.

”De flesta känner till våra profilerade restauranger med fokus på design och kundens helhetsupplevelse. Nu vill vi göra fler hotell- och kontorsprojekt på samma höga nivå.” Hanna Bolin

OKIDOKI erbjuder samordnade leveranser tillsammans med inhousebyrån Atelier som omfattar allt från property branding till grafisk design

– Kunderna vill ofta se en helhetslösning och vi tycker att varumärkesutveckling och inredningsdesign ska gå hand i hand. OKIDOKI och Atelier kan erbjuda både en stabil projekteringsgrupp och byråtjänster på en och samma gång. Det skapar konkurrensfördelar för OKIDOKI .

Hanna Bolin kommer att bilda något av ett "Dream team” tillsammans med med Pernilla Liva, kontorschef i Stockholm, och Amanda Rydenstam, affärsområdeschef på Atelier.

Kontorsuppdrag med hyresgästanpassningar kommer att varvas med hotell och restaurang samt kommersiella koncept för bottenvåningar.

Fokusmarknader är storstadsregionerna och kunderna fastighet, hotell, restaurang, huvudkontor och kommersiell handel.

– OKIDOKIs starka designleverans behövs mer än någonsin i projekt som allt oftare innehåller återbruk. Vi måste kunna leverera miljöer som människor älskar att vistas i och njuta av, samtidigt som vi tar hand om gamla möbler och byggnadsdelar. Här är OKIDOKI en given aktör.

Hanna Bolin tillträder sin nya tjänst som studiochef inredning i maj 2024.

OKIDOKI erbjuder en helhet som ofta saknas idag genom att kombinera varumärkesstrategi, visuell identitet och inredningsdesign. Allt finns under ett och samma tak och håller alltid högsta kommersiella verkshöjd.

Du når Hanna på:
hanna.bolin@okidokiarkitekter.se eller tel: 073 513 26 50


Fotograf: Albin Händig